dimarts, 8 de novembre del 2011

Units pel poble demana solucionar els problemes de la urbanització del Molinet


Cabanes. 8 de novembre de 2011. El Grup Municipal d’Units pel Poble va demanar en el darrer Ple municipal, que es donara solució als problemes que arrossega des del principi la urbanització del Molinet, on estan vivint, algunes des d’agost de 2007, una quarantena de famílies.

Segons Units pel Poble, l’ajuntament va recepcionar en el seu moment les obres amb grans mancances i incompliments i no s’ha exigit a l’empresa constructora, Augimar, ara en concurs de creditors, mai el compliment de les seues obligacions. Tant és així que per exemple, a hores d’ara els veïns continuen sense poder tindre als seus domicilis contractades línies telefòniques per errors en les obres, i després d’anys de queixes, els accessos a la telefonia i a internet ha de ser per via mòbil, molt més cara que la fixa.

Igualment, tot i haver-se aprovat per l’ajuntament en el seu moment, continuen sense crear-se les promeses zones verdes, i l’arbrat perifèric existent ha de ser regat pels veïns per evitar que es seque, ja que el sistema de reg automàtic fa temps que ha deixat de funcionar.

Problemes amb la il·luminació dels carrers que és deficient, amb els accessos a molts carrers per haver-los creats amb diferents rasants inaccessible per a molts vehicles, o la falta de contenidors de replegada selectiva de fems són alguns dels exemples, de l’abandó d’una zona que paga els mateixos impostos que la resta de casc urbà però no té els mateixos serveis.

Les vivendes igualment presenten en molts casos problemes d’humitats, o els passadissos de l’interior de la urbanització manquen de baranes i passamans, fets atribuïbles també a l’empresa constructora.

Units pel Poble va demanar que dins de les competències municipals es donaren presa per solucionar aquests problemes als veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada